pühapäev, 6. aprill 2014

Spaghetti Pizza

Seda spageti pitsat on mõnus ja lihtne teha siis, kui nt eelmisest õhtust on jäänud järgi spagette, mis tuleks ära süüa. Lihtne ja kiire viis kasutada jääke ja ka väga maitsev.



Vaja läheb:
8 muna
120 ml piima
45g parmesani juustu
450g spagette
115g sinki/peekonit või salaamit
115g riivjuustu
2-3 spl oliiviõli

Mina lisasin ka šampinjone ja paprikat, sest neid oli parasjagu ka külmkapis.


Valmistamine:
Kausis sega kokku munad, piim, parmesan ja pipar. Üldjuhul pole soola vaja kuna juust ja salaami on ise parajalt soolane. Lisa munasegule spagetid, salaami ja sega hoolega.

Kuumuta 26-28 cm läbimõõduga pannil õli. Vala pool spagetisegu pannile ja sinna peale laota riivjuust ning siis vala ülejäänud spagetid pannile.

Kata pann kaanega ja küpseta 5 minutit. Libista spaatel koogi alla ja kergelt tõsta äärt, et veel küpsemata muna saaks sinna alla voolata.

Samalajal, kui spagetid panil küpsevad, kuumuta ahi 200 kraadini.

Aseta pann ahju et pruunistada pealmine kiht. See võtab umbes 7 -10 minutit aega.. aga hoia silma peal kuna see võib väga kiiresti kõrbema minna.

Juurde sobib ideaalselt serveerida värsket salatit.

Soovitus: Enne kui panni ahju paned kata pannikäepide fooliumiga, et vältida selle sulamist ahjus.. sest tegmist on plastikust käepidemega!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar